Deelnemen

Nederland doet in schooljaar 2014/2015 ook weer mee met het EU-schoolfruitprogramma. De inschrijving voor scholen start in het najaar van 2014, de fruitleveringen starten in januari 2015. Zodra er meer bekend is over de aanpak en de exacte periode van inschrijving van scholen zal hierover gecommuniceerd worden, o.a. via www.euschoolfruit.nl . Het doel van EU-Schoolfruit is om de consumptie van groenten en fruit bij schoolkinderen te stimuleren, hen gezonde eetgewoonten aan te leren en...

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met Fruit4Kids (ga naar Contact) en ontdek de complete aanpak.

Fruit4Kids verzorgt een volledig aanbod van gevarieerd fruit van hoge kwaliteit.

Voordat een school volledig voorbereid is om structureel schoolfruit uit te delen aan alle kinderen, heeft de school vaak al een heel proces doorgelopen. Fruit4Kids adviseert scholen over het opzetten en verder uitwerken van het gezondheidsbeleid.

Een dagelijks stuk fruit op school is op deze wijze eenvoudig in te voeren. Fruit4Kids stelt in overleg met de school een plan van aanpak op, zodat schoolfruit eenvoudig en structureel kan worden ingevoerd. Hierbij is aandacht voor de wensen van de leerkrachten, zodat schoolfruit door iedereen ondersteund wordt. 

Fruit4Kids - Landfort 95  8219 AK  Lelystad - Tel: +31 (0)6 57335475 - Email: info@fruit4kids.nl

KvK nummer: 32146183 - www.fruit4kids.nl