Hoe werkt het?

Nederland doet in schooljaar 2014/2015 ook weer mee met het EU-schoolfruitprogramma. De inschrijving voor scholen start in het najaar van 2014, de fruitleveringen starten in januari 2015. Zodra er meer bekend is over de aanpak en de exacte periode van inschrijving van scholen zal hierover gecommuniceerd worden, o.a. via www.euschoolfruit.nl . Het doel van EU-Schoolfruit is om de consumptie van groenten en fruit bij schoolkinderen te stimuleren, hen gezonde eetgewoonten aan te leren en...

Wanneer er voldoende motivatie is op uw school of in uw gemeente om een gezonde levensstijl bij kinderen te verbeteren, wil Fruit4Kids u helpen bij het vinden van een praktische oplossing. Fruit4Kids is DE partner om een evenwichtig plan van aanpak te maken in overleg met de school. Iedere school is anders, daarom adviseert Fruit4Kids een pakket op maat. Aandachtspunten zijn bijvoorbeeld welke voeding is gewenst, soort lespakket voor een goede voorlichting, eventueel aangevuld met excursies en beweeglessen. Fruit4Kids helpt u bij het vinden van een juiste oplossing in de praktijk op uw school of in uw gemeente.  

Via Fruit4Kids wordt er een gevarieerd pakket aan schoolfruit geleverd, waardoor alle kinderen onder schooltijd dagelijks de onmisbare gezonde voedingsstoffen binnenkrijgen.

Zo eten de kinderen in ieder geval één keer per dag fruit en leren zij verschillende soorten kennen. Dat maakt hen vertrouwd met nieuwe smaken en werkt bevorderlijk voor het eten van de eerder onbekende vruchten. Door fruit te eten in groep ervaren de kinderen bovendien dat fruit eten oké is.

Fruit4Kids - Landfort 95  8219 AK  Lelystad - Tel: +31 (0)6 57335475 - Email: info@fruit4kids.nl

KvK nummer: 32146183 - www.fruit4kids.nl